Erről a honlapról...

A weblap célja, hogy gyakorlatias, mindennapi rádióamatőr életet segítő - főleg műszaki jellegű - információk egységes megjelenítésével segítse a magyar rádióamatőr társadalmat. Így ez a lap inkább a rádióamatőr vizsga után lévő technika iránt is érdeklődőknek kívánna sok-sok segítséget nyújtani a QSO-gyártás mellett a konstruktőri „hobbink” minél színvonalasabb műveléséhez.
A lapon a klasszikus ismeretek mellett igen nagy hangsúlyt szeretnék fektetni a modern átviteli módok bemutatására, amely a az elmúlt 2 évtized robbanásszerű fejlődésének következtében napjainkra mindenki számára elérhetővé vált.

Sajnos ezen nagyon hatalmas információmennyiség jelentős részével, illetve végtelen sok idővel én sem rendelkezem, de ezt, mint kezdeményezést mégis megtettem, hogy a jövőbeli rádióamatőr „hobbi” még teljesebb lehessen.

Amennyiben netán az információ összegyűjtésben segíteni szeretnél, akkor nincs más dolgod, mint írni egy normális lapot, majd elküldeni nekem, amit kicsit kiegészítve a nevedet aláírva felteszek. Abban is elfogadok javítást, amit már régebben feltettem.

A lapon található információk felhasználhatóságáról

A weblapon található információ a GNU FDL legfrissebb licence szerint, az eredeti cikk szerzőjének neve és rádióamatőr hívójele feltüntetésével, továbbá a http://www.ham.hu URL-nek a feltüntetésével szabadon terjeszthető illetve felhasználható.

Változások

2003 őszén ismét volt egy kis szabadidőm, így elhatároztam, hogy ezt a weblapot teljesen újradolgozva még használhatóbbá teszem. Sajnos ez az újradolgozás a korlátozott szabadidőm miatt várhatólag 2004 nyaráig is eltarthat.


© Krüpl Zsolt, hg2ecz, utolsó módosítás: 2004. január. 25.